سال ترن هوایی سامسونگ و اپل در اروپا تقریباً با تساوی به پایان رسید

در حالی که چین، هند و ایالات متحده بیشترین توجه را از سوی مطبوعات و شرکت های تحقیقاتی به عنوان بزرگترین بازارهای گوشی های هوشمند در جهان به خود جلب می کنند، نیازی به یک کارشناس باتجربه صنعت نیست که بگوید اروپا همچنین میدان جنگ بسیار مهمی برای همه است. از سامسونگ و اپل گرفته تا شیائومی، اوپو و هواوی.
جالب اینجاست که قاره کهن صحنه یکی از داغترین و مناقشهبرانگیزترین نبردها برای برتری در سال 2021 بود، که در نهایت سامسونگ در کل سال (کاملاً غیرمنتظره) و سه ماهه چهارم (تا حدودی غیرمنتظره) به بالاترین رتبهها صعود کرد.
یک سال، سه رهبر
سامسونگ در بازه زمانی اکتبر تا دسامبر 2021 موفق شد کمترین پیروزی سه ماهه ممکن را نسبت به رقیب اصلی اپل کسب کند و پس از اینکه غول فناوری کوپرتینویی سال 2020 را با پیروزی 30 تا 29 درصدی برای سه ماهه چهارم به پایان رساند، یک درصد از سهم بازار را در اختیار داشت. . آنچه که شاید مهمتر باشد این است که دارندگان مدال طلا و نقره هر دو تعداد خود را در مقایسه با سه ماه پایانی سال 2020 افزایش دادند، برخلاف دارنده مدال برنز شیائومی که از 17 به 15 درصد کاهش یافت.
شیائومی، در سال 2021 یک خار ثابت در چشم سامسونگ و اپل بود و سال را با رکورد فروش منطقه ای جدید پس از جهش کمتر از 50 درصدی از سال 2020 به پایان رساند. در حالی که این هنوز برای تهدید واقعی جایگاه های شماره یک و دو روی سکو کافی نبود، شیائومی قطعاً به رقبای غربی خود در اروپا نزدیک می شود و فاصله را با سامسونگ و اپل به ترتیب از 18 و 8 درصد به 12 و 6 درصد کاهش می دهد. در فاصله فقط 12 ماه شاید جالبتر این باشد که شیائومی در یک مقطع در سال 2021 به مدت 15 دقیقه برترین فروشنده گوشیهای هوشمند در قاره کهن بود و سامسونگ و اپل چندین بار در طول سال با یکدیگر رقابت کردند.
در نهایت، به لطف موفقیت اولیه سری گلکسی اس 21 ، محبوبیت ثابت سری گلکسی A میان رده، و تقاضای تا حدی شگفتآور قوی برای گلکسی زد فلیپ 3 و زد فولد 3 ، سامسونگ با سهولت نسبی تاج اروپا را به دست آورد . اما اپل می تواند از افزایش 25 درصدی سال به سال خود بسیار خرسند باشد، به خصوص در سالی که کل فروش گوشی های هوشمند تنها 8 درصد رشد کرد، که نشان دهنده یک “بازیابی نسبی” به کمتر از حجم قبل از همه گیری است.
قهرمانان رشد همگی اهل چین هستند
به نوعی، اوپو، ریلمی و ویوو بزرگترین برندگان سال هستند که آمار فروش اروپایی خود را به ترتیب 94، 162 و 207 درصد (!!!) بهبود بخشیده اند و با این وجود سهم اندک 8، 2 و 1 درصدی دارند. در حالی که همه شرکتها آشکارا تحت تأثیر کمبود قطعات جهانی قرار گرفتند ، این سه برند (همراه با شیائومی) احتمالاً با تقسیم پایگاه از دست رفته مصرفکننده هواوی، این ناراحتیها را جبران کردند.
پس از اینکه در سال 2019 بسیار به شکست اپل نزدیک شد، با فروش بیش از 40 میلیون گوشی هوشمند در اروپا و سهم بازار 19 درصد، هواوی به طور کامل به رتبه هشتم در مجموع و زیر 1 درصد در سال 2021 سقوط کرد و تقریباً 90 درصد از سهم خود را از دست داد. در حال حاضر مشخص نیست که کدام فروشندههای گوشیهای هوشمند در رتبههای ششم و هفتم قرار دارند، اما Counterpoint Research موتورولا، نوکیا و آنر را در میان برندهای کمتر موفقی که در سال 2022 پس از «احیای مجدد» مهمی که در «ماههای اخیر» مشاهده شد، نام میبرد. موتورولا بهویژه به لطف مجموعه گستردهای از دستگاههای مقرونبهصرفه با طراحیهای ممتاز و مشخصات قابل احترام ، مانند ستارهای در حال ظهور در چشمانداز گوشیهای هوشمند اروپایی و آمریکایی به نظر میرسد. انتظار میرود آیفون SE 3 با ظاهر نه چندان ممتاز، اما قدرتمند و درخشان ، در سال 2022 به اپل «تقویت میان فصلی» بدهد، در حالی که سامسونگ فقط میتواند امیدوار باشد که خانواده گلکسی اس 22 محبوبتر شود . نسبت به سری S21 و S20 سال های گذشته.
بیشتر بخوانید:
درباره آکادمی تراشه
تیم تولید محتوا آکادمی تراشه به منظور بهبود در امر پشتیبانی آنلاین هنرجویان دوره های مختلف ایجاد شد
نوشتههای بیشتر از آکادمی تراشه
دیدگاهتان را بنویسید