بخش دوم آموزش ورد تب Insert -آموزشگاه تراشه قم

در قسمت قبلی مطلب آموزش مقدماتی ورد ۲۰۱۶ با تب خانه (Home) آشنا شدیم و حال در این قسمت سراغ تب بعدی یعنی تب اضافه کردن (Insert) خواهیم رفت. اگر به طور کلی نگاه کنیم پس از تب home تب insert مهم ترین تب در مایکروسافت ورد است. در ادامه با آموزشگاه تراشه همراه باشید.
قسمت Pages
اولین قسمت در تب Insert قسمت Pages است که در این قسمت شما به ترتیب گزینه های Cover Page، Blank Page و Page Break را مشاهده می کنید.
به وسیله Cover Page می توان یک کاور مناسب و دلخواه برای صفحه اول انتخاب کرد و متن دلخواه را روی آن نوشت. Blank Page همانطور که از اسمش پیداست کارش این است که یک صفحه خالی ایجاد کند و Page Break هم همینکار را انجام می دهد با این تفاوت که Blank Page بعد از آخرین صفحه یک صفحه خالی ایجاد می کند ولی Page Break بعد از صفحه ای که در آن هستید.
برای مثال اگر شما یک متن ۱۰۰ صفحه ای داشته باشید و بخواهید بعد از صفحه ۵۰ یک صفحه خالی ایجاد کنید و چیزی در آن بنویسید گزینه Blank Page به کار شما نخواهد آمد چراکه این گزینه کارش این است که بعد از آخرین صفحه یک صفحه خالی ایجاد کند یعنی اگر آن را بزنید صفحه ۱۰۱ ایجاد می شود. اما گزینه Page Break درست بعد از صفحه ۵۰ یک صفحه خالی ایجاد می کند و شما صفحه ۵۱ را خواهید داشت.
– قسمت جداول (Tables)
قسمت جداول (Tables) تنها یک گزینه دارد که Table است. با این گزینه به حالت های مختلف می توانید یک جدول ایجاد کنید. اول از همه مایکروسافت به طور پیش فرض قسمتی را قرار داده که با بردن نشانگر موس بر روی آن می توانید جدول مورد نیاز خود را ایجاد کنید. بعد از این قسمت گزینه Insert Table قرار دارد که به وسیله آن می توانید تعداد ستون و ردیف مورد نیاز خود را با تنظیمات دقیق تری بسازید و به وسیله این گزینه می توانید خانه های جدول خود را با اندازه دلخواه داشته باشید.تب Insert
گزینه بعدی Convert Text to Table است که به وسیله آن می توانید قسمتی دلخواه از متی که نوشته اید را ابتدا انتخاب و سپس این گزینه را بزنید تا برای آن جدول ساخته شود.
گزینه Excel Spreadsheet به شما کمک می کند تا بتوانید جدول خود را به وسیله اکسل بسازید و به وسیله این گزینه محیط اکسل داخل نرم افزار ورد ایجاد می شود و می توانید با تمامی امکانات اکسل جدول خود را ایجاد کنید.
و اما گزینه آخر Quick Tables هم چند جدول آماده در اختیارتان می گذارد و به وسیله آن ها می توانید جدول های خود را سریع بسازید و از تم های آماده استفاده کنید.
قسمت Illustrations
در قسمت Illustrations گزینه های Pictures، Online Pictures، Shapes، SmartArt، Chart و Screenshot را مشاهده می کنید. به طور کلی این قسمت برای اضافه کردن تصاویر، ایجاد شکل و نمودار ها به کار می رود. در ادامه در مورد هر کدام از این گزینه توضیح می دهیم.
Pictures: این گزینه برای اضافه کردن تصاویر از کامپیوتر شما به کار می رود و می توانید هر جایی از نوشته خود که نیاز به عکس دارید با زدن این گزینه و انتخاب عکس مورد نظر در کامپیوتر آن را به نوشته خود اضافه کنید.
Online Pictures: این گزینه برای گذاشتن تصاویر از اینترنت است. با کلیک روی این گزینه پنجره ای برای شما باز می شود که شما دو انتخاب دارید و هم می توانید در موتور جست و جوی بینگ به جست و جوی تصویر خود بپردازید و هم اگر عکس در وان درایو شما قرار دارد با کلیک روی گزینه وان درایو وارد آن شوید و عکس مورد نظر خود را در نوشته قرار دهید.
Shapes: حتما در نوشته های مختلف مثل مقاله ها یا جزوات ساده درسی دیده اید که در آن ها شکل هایی مثل فلش یا مربع و… متناسب با هر قسمتی داخل آن ها وجود دارد و شاید برای شما هم سوال است که این شکل ها از کجا وارد نوشته ما می شوند. در پاسخ به شما باید بگوییم گزینه Shapes دقیقا همان چیزی است که به دنبال آن هستید و به وسیله آن می توانید چندین شکل مختلف به نوشته های خود اضافه کنید.
SmartArt: اگر بخواهید در مورد یک مطلب یک سری سرفصل معرفی کنید می توانید از SmartArt استفاده کنید. در مطالب مختلف دیده اید که برای مثال برای نشان داده عوامل آلودگی هوا از شکل های خاصی استفاده می کنند و جلوی آلودگی هوا به صورت شاخه شاخه عامل های آن را می نویسند. ایجاد این شکل ها به صورت های گوناگون توسط گزینه SmartArt صورت می گیرد و به وسیله آن می توانید از اشکال مختلفی برای این موضوع استفاده کنید.
Chart: گزینه Chart یا نمودار همانطور که از اسمش مشخص است برای ساخت نمودار های مختلف به کار می رود و از ساده ترین تا پیشرفته ترین نموادار ها را در دسته بندی های مختلف می توان با این گزینه ساخت. کار کردن با آن هم بسیار راحت است و ابتدا شما نمودار دلخواه خود را پیدا می کنید و با انتخاب آن، آن را به نوشته اضافه می کنید. پس از این کار یک محیط کوچک اکسل هم در کنار این نمودار برایتان ایجاد می شود و تنها با وارد کردن اعداد و ارقام مورد نظر خود می توانید نمودار را به صورت دلخواه در بیاورید.
Screenshots: اما آخرین گزینه اسکرین شات است که بسیار ساده است. اگر می خواهید از کامپیوتر خود در قسمت معینی تصویری بگیرید و به نوشته خود اضافه کنید از این گزینه استفاده کنید. این گزینه به سادگی مطابق نظر شما از قسمت مورد نظر اسکرین شات تهیه می کند و خود کار به نوشته اضافه می کند.
قسمت Add-ins
این قسمت برای مدیریت افزون های ورد به کار می رود. این افزونه ها کار شما را در بسیاری موارد مختلف آسان تر می کنند. برای مثال شما می خواهید مطلبی را در ویکی پدیا پیدا کنید و آن را به نوشته خود اضافه کنید و آن قسمت از نوشته را در انتها به منبع خود لینک کنید. برای این کار کافیست تا ابتدا روی گزینه استور کلیک کنید و با پیدا کردن افزونه ویکی پدیا آن را نصب کنید. بعد از آن در افزونه ویکی پدیا می توانید به جست و جوی مطلب مورد نظر خود بپردازید و عکس یا محتوای دلخواهتان را به نوشته اضافه کنید.تب Insert
قسمت Links
قسمت لینک ها هم یک قسمت بسیار واضح است و به وسیله این قسمت می توانید قسمتی از نوشته خود را به یک صفحه وب یا حتی یک فایل در کامپیوتر خود لینک کنید. این قسمت توضیحات خاصی ندارد.
قسمت Header and Footer
قسمت کاربردی دیگر تب Insert همین قسمت هدر و فوتر است و به وسیله این قسمت می توانید در بالای صفحه یا پایین صفحه خود نوشته خاصی را قرار دهید یا برای صفحه های خود شماره بزنید که از این قسمت قطعا در نوشته های مختلف بسیار استفاده خواهید کرد.تب Insert
قسمت Symbols
قسمت Symbols برای گذاشتن فرمول های ریاضی یا نماد های خاص به کار می رود و به وسیله آن می توانید از فرمول های آماده آن استفاده کنید یا فرمول دلخواه خود را بسازید و نیز از نماد های خاص آن هم می توانید استفاده کنید.
درباره آکادمی تراشه
تیم تولید محتوا آکادمی تراشه به منظور بهبود در امر پشتیبانی آنلاین هنرجویان دوره های مختلف ایجاد شد
نوشتههای بیشتر از آکادمی تراشه
دیدگاهتان را بنویسید