جستجو برای:
سبد خرید 0
  • صفحه اصلی
  • تقویم آموزشی
  • تعرفه دوره های آموزشگاه تراشهداغ
  • اساتید آموزشگاه تراشه
  • دوره ها
  • مقالات
  • تماس با ما
  • پکیج آفلاینتخفیف
ورود
[suncode_otp_login_form]
گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
عضویت
[suncode_otp_registration_form]

داده های شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در این وب سایت، برای مدیریت دسترسی به حساب کاربری شما و برای اهداف دیگری که در سیاست حفظ حریم خصوصی ما شرح داده می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

  • 02536639915
  • mcitpmit@gmail.com
  • تعرفه دوره های اکادمی
  • اخبار
  • علاقمندی ها
0
شروع کنید
0
آخرین اطلاعیه ها
لطفا برای نمایش اطلاعیه ها وارد شوید
  • صفحه اصلی
  • تقویم آموزشی
  • تعرفه دوره های آموزشگاه تراشهداغ
  • اساتید آموزشگاه تراشه
  • دوره ها
  • مقالات
  • تماس با ما
  • پکیج آفلاینتخفیف
  • صفحه اصلی
  • تقویم آموزشی
  • تعرفه دوره های آموزشگاه تراشهداغ
  • اساتید آموزشگاه تراشه
  • دوره ها
  • مقالات
  • تماس با ما
  • پکیج آفلاینتخفیف
شروع کنید

وبلاگ

آکادمی تراشه کامپیوتر حسابداری زبان ۱۳۶۸ > اخبار > اخبار فناوری > آشنایی با web1, web2, web3

آشنایی با web1, web2, web3

30 ژانویه 2022
ارسال شده توسط آکادمی تراشه
اخبار فناوری
  • وب 1 (web1): استاتیک
  • وب 2 (web2): داینامیک
  • وب 3 (web3): غیرمتمرکز

من ابتدا نوع ساختار هر یک را برای شما قرار دادم سپس به توضیح مختصر در مورد وب1، وب 2 و  در ادامه به مطالعه تخصصی web3 می پردازیم. حتما این مقاله را مطالعه فرمایید تا با نسل جدید وب یعنی web3 آشنا شوید.

وب 1 (web1)

عصر web1 زمانی بود که مردم به جای گوگل از AltaVista، Netscape یا Asked Jeeves برای جستجوی تصاویر گربه‌های بامزه و سگ ها استفاده می‌کردند. اغلب وب‌سایت‌ها به فرمت «فقط خواندنی» (read-only) بودند و کاربران نمی‌توانستند محتوایی بارگذاری کنند.در گذشته استریم ویدیو وجود نداشت و کاربران اینترنت برای دانلود موزیک باید یک شبانه روز منتظر آن می ماندن.  در آن زمان کاربران برای اتصال به اینترنت باید از دایل‌آپ استفاده میکردند. واقعا فکر به گذشته هم سخت است که کابران با سرعتی خیلی پایین از اینترنت استفاده می کردند. امروزه اینترنت در همه جا و با سرعت بالا در دسترس افراد است.

وب 2 (web2)

به طور کلی Web2 همین چیزی است که ما داریم از آن استفاده میکنیم. شبکه های اجتمایی مختلف مانند اینستاگرام، تلگرام و توییتر بخشی از این وب را تشکیل می دهند. در این وب شما به سرعت میتوانید عکس های خود را بارگزاری کنید و اهنگ مورد علاقه خود را در چند ثانیه دانلود کنید. بدون دغدغه قطع شدن اینترنت فیلم مورد علاقه ام را مشاهده می کنم. عملا دیگر خبری از دایل‌آپ نیست. آیا شما از وب 2 راضی هستید؟

وب 3 (web3)

در وب ۳ داده‌ها تحت مالکیت موجودیت‌ها یا سازمان‌های متمرکز قرار ندارند. یعنی همه چیز غیرمتمرکز می شود. به عنوان مثال: الان گوگل و یوتیوب و … برای یک شرکت هستند و هیچ شخصی امکان اعتراض را ندارد. هدف web3  غیرمتمرکز کردن شرکت های بزرگ است. شرکت‌های کلان‌داده و غول‌های فناوری دیگر نمی‌توانند با داده‌های خصوصی کاربران تجارت کنند یا منابع اطلاعاتی را به انحصار خود دربیاورند. و شاهد ظهور dApp یا اپلیکیشن‌ غیر متمرکز (decentralized applications) هستیم.

و همه ی این‌ها به واسطه یک پروژه بلاکچین انجام می شود. به عنوان مثال به جای استفاده از گوگل درایو یا دراپ‌باکس برای ذخیره‌سازی فایل‌ها از سرویس‌هایی مثل Storj ،Siacoin ،Filecoin یا IPFS استفاده خواهید کرد. همچنین ممکن است به جای برقراری ارتباط از طریق واتساپ، زوم یا اسکایپ از پلتفرم‌هایی مثل‌ Status استفاده کنید.

فیسبوک و توییتر به نظر ابدی می‌رسند؛ اما طولی نمی‌کشد که شاهد شکل‌های جدیدی از شبکه‌های اجتماعی مثل Steemit ،Hive یا Alaska خواهیم بود. حتی گوگل کروم هم اولویت جهانی خود را به مرورگرهایی مثل Brave واگذار خواهد کرد که امنیت بیشتری ارائه می‌دهد.

تمام جایگزین‌های سرویس‌های کنونی کنترل کاربر بر داده‌هایش را افزایش خواهند داد و به بهبود پروتکل‌های امنیتی، بی‌نام بودن و پیشگیری از سوءاستفاده‌ی سازمان‌های فناوری از داده‌ها یا کنترل کامل آن‌ها بر اطلاعات یا خدماتی مشخص کمک خواهد کرد.

در شرایط کنونی مثلا یک اپ خاص فقط روی مک کار می کند یا فقط روی اندروید وقتی web 3 عملیاتی بشود اپلیکیشن‌ها درمورد سیستم‌های عامل و دستگاه‌ها حالتی بی‌طرفانه دارند.

در وب ۳ پروتکل ها فوق امن هستند تمام داده‌ها در وب ۳ غیر متمرکز هستند و از طریق شبکه توزیع می‌شوند؛ یعنی isp ها دیگر نمی‌توانند داده‌های کاربران را با کشورهای میزبان فعالیت خود به اشتراک بگذارند. الان پروژه های خوبی هستند که در بحث امنیت فعالیت می کنند.

یه نکته ی خیلی مهم و خوب در صورت همه‌گیر شدن وب ۳ (web3) دولت‌ها نمی‌توانند مانع از دسترسی به اینترنت شوند.

بیشتر بخوانید:


  • ثبات قیمت بیت‌کوین

  • ssl چیست؟
برچسب ها: آموزشگاه تراشهبهترین آموزشگاه قمتراشه قمسایت فروشگاهیطراحی سایت قموبوب‌سایتوردپرس
درباره آکادمی تراشه

تیم تولید محتوا آکادمی تراشه به منظور بهبود در امر پشتیبانی آنلاین هنرجویان دوره های مختلف ایجاد شد

نوشته‌های بیشتر از آکادمی تراشه
قبلی ثبات قیمت بیت‌کوین بالا 38 هزار و اتریوم 2.5 هزار دلار
بعدی مدیر عامل واتس‌ اپ به انتشار اپلیکیشن آیپد اشاره کرد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو
جستجو برای:
پشتیبانی

تیم پشتیبانی آکادمی تراشه همواره در خدمت شماست تا به سوالات و نیازهای شما پاسخ دهد.

خبرنامه

ایمیل خودتون رو وارد کنید تا از آخرین های آکادمی مطلع یشین

[mc4wp_form id=380]

تماس با ما

  • قم میدان مطهری کوی سازمان آب ساختمان تراشه پلاک ۲۸
  • ۰۲۵۳۶۶۳۹۹۱۵(از شنبه تا پنج شنبه ساعت ۹/۰۰ الی ۲۱/۰۰
  • ایمیل آکادمی mcitpmit@gmail.com

لینک های مفید

  • صفحه اصلی
  • تقویم آموزشی
  • تعرفه دوره های آموزشگاه تراشه
  • اساتید آموزشگاه تراشه
  • دوره ها
  • مقالات
  • تماس با ما
  • پکیج آفلاین
  • صفحه اصلی
  • تقویم آموزشی
  • تعرفه دوره های آموزشگاه تراشه
  • اساتید آموزشگاه تراشه
  • دوره ها
  • مقالات
  • تماس با ما
  • پکیج آفلاین

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube icon--white

© ارائه توسط آکادمی تراشه – 140۳. تمامی حقوق محفوظ می باشد.

عمومی

  • 12 دوره

کاربرICDL

  • 1 دوره

اینستاگرام

  • 2 دوره

-

  • 2 نوشته

آزمون ها

  • 7 نوشته

آموزش زبان خارجی

  • 2 نوشته

اخبار آموزشگاه

  • 185 نوشته

اخبار تصویری

  • 88 نوشته
برای مشاهده خریدهای خود باید وارد حساب کاربری خود شوید
Facebook Twitter Youtube Instagram Whatsapp