سرعت نسل آینده 4G چهارده برابر نسل قبلی است.

در یکی از جدیدترین آزمایشها که در محیط واقعی و غیر آزمایشگاهی صورت گرفت، مشخص شد سرعت 5G تقریبا ۱۴ برابر 4G LTE است.
آزمون اتصال 5G جدیدی توسط شرکت فنلاندی Kauppalehti و اپراتور وایرلس Elisa صورت گرفته است که نشان میدهد فناوری 5G نسبت به 4G lte در مصرف واقعی ۱۴ برابر سریعتر عمل میکند.
سرعتی که آنها موفق شدهاند به صورت پایدار به دست آورند، ۷۰۰ مگابیت بر ثانیه است
این آزمایش با استفاده از تجهیزات ساخت هواوی که با استانداردهای سازمان 3GPP سازگار است، انجام شد و طی آن مصرف عادی و معمول 5G در شرایط واقعی مورد ارزیابی قرار گرفت.
فناوری پشتیبانی از 5G اوایل سال ۲۰۱۹ در فنلاند به تجاریسازی خواهد رسید و الیزا پیشبینی میکند که بتواند تا پایان سال جاری بستر را برای آن فراهم کند. استفاده از 5G در کشورهای حوزهی اسکاندیناوی تا ۱۸ ماه آینده آغاز خواهد شد و فنلاند یکی از اولین کشورهایی خواهد بود که از آن بهره میبرد.
انتظار میرود نسل جدید شبکههای ارتباطی همراه، بستر را برای تحولی عظیم در خدمات، محصولات و کسبوکار مرتبط با ارتباطات بیسیم فراهم کند. بنابراین اپراتورهای تلفن همراه، برای عقب نماندن از عرصهی رقابت ناگزیر به سرمایهگذاری و تجهیز شبکههای خود به فناوری وایرلس جدید خواهند بود.
کوالکام برای عرضه 5G با شرکتهای بزرگی همچون اسپرینت و نوکیا وارد مذاکره شده است؛ این شبکه که سرعت آن ۱۰۰ برابر بیشتر از 4G است، در سال ۲۰۱۹ عرضه خواهد شد.در صنعت تلفن همراه، 5G گام بزرگی در حیطه شبکه به حساب میآید. حدود یک دهه است که شبکه 4G استفاده میشود و حال زمان آن رسیده که تحول شگرف دیگری در حوزه شبکه تلفنهای همراه به وقوع بپیوندد که تحقق آن به وسیله 5G میسر خواهد بود.
ممکن است این سؤال برای بسیاری از افراد پیش بیاید که قصد کوالکام از سرمایهگذاری روی 5G چیست؟
در واقع بهمنظور اینکه گوشی هوشمند شما به فناوری 5G مجهز شود، به یک شبکه و زیرساخت آن نیاز خواهید داشت؛ اما یک مودم نیز این توانایی را دارد که شما را به شبکه جدید متصل کند. اینجا است که کوالکام و اسنپدراگون X50 وارد عمل میشوند. اسنپدراگون X50 از سرعت شبکه 5G پشتیبانی میکند که انجام این عمل بسیار دشوارتر از آن است که فکر کنید. از آن جایی که 5G به نسبت 4G از پهنای باند بالاتری برخوردار است، کوالکام باید با آن سازگار شود. پهنای باند مورد استفاده در شبکه 5G،ا۲۸ گیگاهرتز است؛ در صورتی که شبکه 4G LTE از پهنای باند ۳ گیگاهرتز پشتیبانی میکند. از این رو مودم کوالکام مجبور است با طیف گستردهتری از گروهها سازگار شود.
مبنع: زومیت
با ما در آموزشگاه تراشه همراه باشید.آموزش حسابداری قم، برنامه نویسی در قم
همچنین بخوانید:
فقط کسانی که از همه جلوتر هستند فناوری 5G را بخوانند.
درباره آکادمی تراشه
تیم تولید محتوا آکادمی تراشه به منظور بهبود در امر پشتیبانی آنلاین هنرجویان دوره های مختلف ایجاد شد
نوشتههای بیشتر از آکادمی تراشه
دیدگاهتان را بنویسید